Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Válassza ki az kétszemes távcsövet

ár szerint:

márka szerint:

Az összes elem megtekintése

Használat

Méret

Nagyítás

Objektívlencse átmérője

Típus

Optikai anyagok

Különleges jellemzők

Töröl
Új termék
Bresser ClimaTemp XXL időjárás állomás 51 990 Ft Áfával

Kétszemes távcsövek Levenhuk Heritage BASE

A klasszikus terepi kétszemes távcsövet a híres oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár készítette a Levenhuk Inc. (USA) számára. A kétszemes távcső belsejében található orosz üveget a szovjet had- és űripar szabványainak megfelelően gyártották, amely kiállta az idő próbáját és a legzordabb körülmények közötti tesztelést is. A kétszemes távcsövet fémváz védi, valamint rendelkezik az összes tartozékkal: a szemlencséket védő sapkákkal, műbőrből készült védőtáskával és nyakpánttal.

A gyár több, mint 70 éve szállít optikai megfigyelőeszközöket az orosz (megelőzően szovjet) hadsereg részére. A gyár optikai megfigyelőfelszereléseket gyárt az orosz hadsereg számára, például a páncélozott katonai járművek, valamint a Ratnik hadsereg harcászati egyenruhái számára, amelyeket másképpen a jövő katonája harcászati felszerelésének is neveznek.

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

Rendezés:   Elérhetőség és ár    Árak (csökkenő sorrendben) ↓    Árak (Emelkedő sorrendben)↑        Tételek száma összesen:  4  
Terepi kétszemes távcső, amely Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára. A lencsék orosz optikai üvegből készültek, a váz alumíniumötvözetből, az eszköz széles hőtartományban használható.