Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Válassza ki az kétszemes távcsövet

ár szerint:

márka szerint:

Az összes elem megtekintése

Használat

Méret

Nagyítás

Objektívlencse átmérője

Típus

Optikai anyagok

Különleges jellemzők

Töröl
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 45 990 Ft Áfával

Kétszemes távcsövek Levenhuk Heritage PLUS

Terepi kétszemes távcső rubinnal bevonatolt optikai elemekkel és mérőskálával (hajszálkereszttel vagy távolságmérővel). A sorozatot az oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár készítette a Levenhuk Inc. (USA) számára. A Levenhuk Heritage PLUS optikai elemei az orosz szabványoknak megfelelően készültek, amelyeket a hadipar számára fejlesztettek ki még a Szovjetunióban, és amelyek mind a mai napig érvényesek. A fémház gumírozott; a készlet tartalmaz egy védőtáskát, amely műbőrből készült, valamint egy nyakpántot is.

A gyár több, mint 70 éve szállít optikai megfigyelőeszközöket az orosz (megelőzően szovjet) hadsereg részére. A kazani Optikai Mechanikai gyár optikai megfigyelőeszközöket gyárt az orosz hadsereg számára, például a páncélozott katonai járművek, vagy a Ratnik hadsereg harcászati egyenruhái számára, amelyeket másképpen a jövő katonája harcászati felszerelésének is neveznek.

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

Rendezés:   Elérhetőség és ár    Árak (csökkenő sorrendben) ↓    Árak (Emelkedő sorrendben)↑        Tételek száma összesen:  2  
Klasszikus terepi kétszemes távcső hajszálkereszttel, rubinnal bevonatolt optikai elemekkel és gumírozott vázzal. Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára.