Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Kiegészítők

Teleszkóp-szemlencse

Mikroszkóp-objektívlencsék

Mikroszkóp-szemlencse

Barlow-lencse

Mikroszkóp-kamerák

Teleszkóp-kamerák

Szűrők

Könyvek, táblák és poszterek

Kísérletező készletek és tárgylemezek

Háromlábú állványok

Optikai elemek tisztítására szolgáló eszközök

Teleszkóp-tokok

Egyéb tartozékok

Tartozék-archívum

Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 26 990 Ft Áfával
Új termék
Delta Optical Sailor 7x50-C1 távcső 47 990 Ft Áfával

Vásároljon online » Kiegészítők

Kiegészítők


Leheljen új életet optikai eszközeibe kiegészítőkkel


Online áruházunkban a világ vezető gyártóinak optikai összetevői találhatók.

Ha már nem elégedett mikroszkópja alapvető képességeivel, ne szaladjon újat venni! Ebben a részben olyan hasznos optikai kiegészítők találhatók, amelyek kiszélesítik mikroszkópja tudását: kiegészítő szemlencsék, digitális kamerák, kondenzorok, mikroszkóp-tárgylemezek, kísérletező készletek, minta-tárgylemezek, fedőlemezek. Használjon további optikai kiegészítőket teleszkópjához – szemlencsék, diagonális tükrök, felfelé álló prizmák, valamint Barlow-lencsék és kamerák –, és fedezze fel az eszközében rejlő valódi képességeket. Vásárlás előtt minden esetben ellenőrizze teleszkópja műszaki paramétereit: elképzelhető, hogy az alapkonfigurációban már a maximum képesség látható. A kétszemes távcsövekhez való kiegészítők hasznos eszközök minden kétszemes távcső-tulajdonos számára. Ebben a részben találhatók speciális tokok és táskák a tároláshoz, háromlábú állványok a kétszemes távcső felállításához, valamint eszközök a kétszemes távcső lencséjének ápolásához.

Online áruházukban széles választékban kaphatók kiegészítők kétszemes távcsövekhez, mikroszkópokhoz és teleszkópokhoz

Ebben a részben minden típusú kiegészítő megtalálható a figyelőtávcsövekhez, a kétszemes távcsövekhez, a mikroszkópokhoz, a teleszkópokhoz és más optikai berendezésekhez. A kiegészítők révén jelentősen kibővítheti optikai eszköze képességeit. Ha mikroszkópja van otthon, akkor az optikai elemekhez való, széles választékban kapható kiegészítők közül választhat kiegészítő szemlencsét a nagyítóerő növelésére, vagy akár speciális kamerát a kutatások rögzítésére. Ha felvételeket tud készíteni a mikroszkóp-mintákról, akkor átfogó elemzést is végezhet a mintákról, és fényképes katalógusokat készíthet, melyeket részletes megjegyzésekkel lát el. Jó teleszkópot vásárolt, és részletesebben szeretné felfedezni a világűrt, azonban az alapvető nagyítóerő ezt nem teszi lehetővé? Érdemes megfontolni a Barlow-lencse és a kiegészítő szemlencse beszerzését. A színes szűrőkészlet segítségével hatékony kontraszttal figyelheti meg a bolygókat. Ezen kívül katalógusunkban különböző típusú háromlábú állványok is kaphatók a figyelőtávcsövekhez és kétszemes távcsövekhez. A háromlábú állványok segítségével hosszú ideig tartó megfigyeléseket végezhet nagymértékű nagyítással, egy háromlábú állványon álló teleszkóppal készített fényképek pedig élesek és tiszták lesznek. Ezen kívül természetesen védőtokokat és az optikai elemekhez ápolótermékeket is kínálunk.

A Zoom'n'Joy online áruházban kapható, optikai elemekhez való kiegészítők széles választékának köszönhetően nemcsak optikai eszközei képességeit bővítheti, hanem megfelelő ápolásuk révén élettartamukat is meghosszabbíthatja.