Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával

Új csúcstechnológiás Meade teleszkópok a Zoom’n’Joy online áruházunkban!

10.02.2019

Örömmel tájékoztatjuk, hogy csúcsminőségű Meade teleszkópok nagy választéka érkezett online áruházunkba. A vadonatúj Meade teleszkópok már kaphatók. A nagy felbontású teleszkóphoz Meade AudioStar® kézivezérlő tartozik. Több mint 15 000 égi csodát mutat meg és bármilyen helyről lehetővé teszi az éjszakai égbolt, a csillagképek és sok egyéb megfigyelését.

A Meade LX65 sorozat tartalma: számítógépes teleszkóp prémium optikával, nagy rekesznyílással és UTHC™ bevonattal. Ezek az okos teleszkópok tökéletesen asztrofotózáshoz. A Szaturnusz gyűrűi, a Hold felszíne, de még a Jupiter felhősávjai is megfigyelhetők. Az Easy Align funkció kiválaszt két csillagot tájékozódáshoz és rögtön behozza a keresőben. A nagy felbontású teleszkópnak új tervezésű egykarú mechanikája van. Lélegzetelállító megfigyelésekhez felszerelhet rá két optikai tubust is.

Meade LX65 5" MAK teleszkóp
Meade LX65 6" MAK teleszkóp
Meade LX65 állvány

A Meade LX85 teleszkópok jó minőségű, hordozható, GoTo német ekvatoriális mechanikával rendelkeznek. Az LX85 mechanika vixen-stílusú prizmasínnel rendelkezik és akár 14,96 kg súlyú optikai tubusok felszerelésére is alkalmas. A mechanika sima vezetést biztosít. A csomagban integrált automata objektumkövető csatlakozó is található. Erre csatlakoztathatja az automata objektumkövető rendszerű kamerát. Tapasztalja meg a könnyű, hasznos csillagászati képalkotást. Tartalmaz beépített hangszórót is, amelyen keresztül ismeretterjesztő szöveget mond a megfigyelt égitestről!

Meade LX85 német ekvatoriális és háromlábú állvány
Meade LX85 5" refraktor teleszkóp
Meade LX85 6" MAK teleszkóp
Meade LX85 6" reflektor teleszkóp
Meade LX85 8" reflektor teleszkóp
Meade LX85 70 mm refraktor asztrográf teleszkóp
Meade LX85 80 mm refraktor teleszkóp

A Meade LightBridge Plus Ultra hordozható teleszkópok nagy rekesznyílással rendelkeznek, rendkívül erős, tiszta képet adnak a mélyég-objektumok megfigyelésekor. Sőt, a teleszkópnak egy sor hasznos funkciója is van: szerszám nélküli összeszerelhetőség, a sima követéshez kézi állítású változó feszességű fékezéssel, golyóscsapággyal rendelkezik és felszerelt okulár tartóval 2" és 1,25" méretű okulároknak. Újabb 2" kétsebességes fogasléces fókuszállítóval is találkozni fog.

Meade LightBridge Plus 10" reflektor teleszkóp
Meade LightBridge Plus 12" reflektor teleszkóp

A Meade StarPro teleszkópok újratervezett egykaros alt-azimut állványa mindkét tengelyen lassú mozgatású vezérlő kábellel rendelkezik, ami könnyű, kényelmes megfigyelést biztosít. Az új mechanika vixen-stílusú prizmasín foglalatával különféle optikai tubust is használhat. A hozzá kapott bónusz okostelefon-adapterrel fényképezhet az okuláron keresztül. Ezek a csodálatos hordozható teleszkópok a teljesen bevonatolt optikával nagyszerű minőségben teszik lehetővé a Hold, a bolygók és a csillagködök megfigyelését.

Meade StarPro AZ 70 mm refraktor teleszkóp Meade StarPro AZ 80 mm refraktor teleszkóp
Meade StarPro AZ 90 mm refraktor teleszkóp
Meade StarPro AZ 102 mm refraktor teleszkóp


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!

>