Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 690 Ft Áfával

Már elérhetőek a lenyűgöző, új,Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek

30.11.2018

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a nagyszerű, professzionális szintű Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek új sorozatát!

Ezek a figyelőtávcsövek közelítésre és távolításra alkalmas objektívlencsékkel rendelkeznek, amik lehetővé teszik a nagyítási fokozat széles tartományban történő, finom állítását. Ezért nagyon kényelmes a madarak, állatok megfigyelése, a természetes és városi tájak, környezetek részletes tanulmányozása, illetve a vadászat és a horgászat közbeni használat. Minden figyelőtávcső használható háromlábú állvánnyal – így fényképeket készíthet a megfigyelt objektumokról. A minőségi, BK-7 típusú optikai üvegből készült lencsék tükröződésmentes bevonattal biztosítják az éles és élénk képek megalkotását. A nitrogéntöltetű ház megakadályozza az optikai eszköz bepárásodását – így akár esős vagy fagyos napokon is végezhet megfigyeléseket.

A szögben döntött szemlencse extra kényelmessé teszi azon objektumok megfigyelését, amelyek a látóhatár körül helyezkednek el. A Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek használhatóak háromlábú állvánnyal hosszabb ideig tartó megfigyelésekhez. Az optikai eszközökhöz tartozik egy asztali, fémből készült háromlábú állvány.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!