Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00;

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A

A Zoom'n'Joy boldog új évet kíván Önnek 2019-re!

09.01.2019

Kedves Látogatónk!

Boldog új évet kívánunk Önnek 2019-re, üdvözöljük a weboldalunkon! Ebben az évben az optikai berendezéseket gyártó világhírű márkák számtalan új termékét kínáljuk majd megvételre. Örömmel vesszük, hogy nyomon követi legfrissebb híreinket.

Örömmel ajánljuk a Levenhuk, a Bresser, a Sky-Watcher, a Meade, a Celestron és számtalan egyéb márka új optikai eszközeit. Ebben az évben számtalan új termékkel bővül kínálatunk: teleszkópokkal, kétszemes távcsövekkel, mikroszkópokkal és a hozzájuk illő tartozékokkal. Folyamatosan bővítjük az optikai eszközeink választékát, ide értve a gyermekek számára tervezett népszerű Levenhuk LabZZ sorozatot is. Tanuljon, utazzon és fedezze fel a világot – a legjobb optikai eszközök segítségével. Weboldalunkon rendszeresek a különleges ajánlatok és az árengedmények. Figyelje híreinket, legyen Ön is azok között, akik elsőként szereznek tudomást különleges ajánlatainkról és a legújabb termékeinkről!


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!