Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 23 490 Ft Áfával
Új termék
Levenhuk Blaze BASE 100 figyelőtávcső 72 990 Ft Áfával

Várva várt Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsövek igényes felhasználóknak

22.02.2019

Örömmel jelentjük, hogy nagyszerű híreink vannak! A Levenhuk Vegas sorozat várva várt kibővítése megtörtént. Kifejezetten azoknak terveztük a Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsöveket, akik nem érik be a kevesebbel, és a lehető legtöbbet szeretnék kihozni optikai eszközükből.

A felturbózott modellek első osztályú, különösen alacsony fényszórású üvegből készült optikai elemekkel rendelkeznek, melyek sokszorosára javítják a megjelenített kép minőségét. Az ED-üveg minimálisra csökkenti az optikai torzítást, képes kellően élethűen visszaadni a színeket, valamint segítségével tisztán és részletesen látható a megfigyelt objektum bármilyen léptékű nagyítás esetén.

A kialakítás is átesett néhány módosításon: az új kétszemes távcsövek előkelő, sötétbarna színben pompáznak, stílusos, rézszínű berakásokkal. Mindegyik modellhez gyönyörű ajándékdoboz jár.

Megtartottuk a hasznos jellemzőket: a tekerhető szemkagylókat, a dioptria-beállítást, az állítható pupillatávolságot, valamint a háromlábú állványhoz való csatlakoztathatóságot.

A Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsöveket ütésálló műanyagból készült váz védi, amely ellenáll a rendkívüli hőmérsékletnek. A vázuk nitrogénnel töltött, mely megakadályozza a lencsék bepárásodását. A kétszemes távcsövek ellenállnak a zord időjárásnak, valamint ha rövid időre, maximum 1,5 m mélységig vízbe merítik őket.

Új darabok:
Levenhuk Vegas ED 8x32 kétszemes távcső
Levenhuk Vegas ED 10x42 kétszemes távcső
Levenhuk Vegas ED 12x50 kétszemes távcső


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!

>