Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A

Várva várt Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsövek igényes felhasználóknak

22.02.2019

Örömmel jelentjük, hogy nagyszerű híreink vannak! A Levenhuk Vegas sorozat várva várt kibővítése megtörtént. Kifejezetten azoknak terveztük a Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsöveket, akik nem érik be a kevesebbel, és a lehető legtöbbet szeretnék kihozni optikai eszközükből.

A felturbózott modellek első osztályú, különösen alacsony fényszórású üvegből készült optikai elemekkel rendelkeznek, melyek sokszorosára javítják a megjelenített kép minőségét. Az ED-üveg minimálisra csökkenti az optikai torzítást, képes kellően élethűen visszaadni a színeket, valamint segítségével tisztán és részletesen látható a megfigyelt objektum bármilyen léptékű nagyítás esetén.

A kialakítás is átesett néhány módosításon: az új kétszemes távcsövek előkelő, sötétbarna színben pompáznak, stílusos, rézszínű berakásokkal. Mindegyik modellhez gyönyörű ajándékdoboz jár.

Megtartottuk a hasznos jellemzőket: a tekerhető szemkagylókat, a dioptria-beállítást, az állítható pupillatávolságot, valamint a háromlábú állványhoz való csatlakoztathatóságot.

A Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsöveket ütésálló műanyagból készült váz védi, amely ellenáll a rendkívüli hőmérsékletnek. A vázuk nitrogénnel töltött, mely megakadályozza a lencsék bepárásodását. A kétszemes távcsövek ellenállnak a zord időjárásnak, valamint ha rövid időre, maximum 1,5 m mélységig vízbe merítik őket.

Új darabok:
Levenhuk Vegas ED 8x32 kétszemes távcső
Levenhuk Vegas ED 10x42 kétszemes távcső
Levenhuk Vegas ED 12x50 kétszemes távcső


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!