Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00;

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 22 990 Ft Áfával
Új termék
Oregon Scientific Smart Clock with Bluetooth Music 16 990 Ft Áfával

Frissített és új különleges ajánlatok a Zoom'n'Joy webáruházban!

28.12.2018

Kedves Látogatónk!

Örömmel értesítjük, hogy frissítjük Önnek szóló különleges ajánlatainkat, és újakat indítunk! Különleges ajánlataink teljes listáját ebben a részben találja.

Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkópok speciális ajánlata

Bármilyen Levenhuk Rainbow 50L PLUS sorozatú mikroszkóp megvásárlása esetén INGYEN megkapja az „Láthatatlan világ” című ismeretterjesztő könyvet. Ez egy kezdő űrkutatók számára készült oktatókönyv, számtalan érdekes ténnyel és színes illusztrációkkal.

Speciális ajánlat Levenhuk Skyline Travel és Meade-teleszkópokhoz

Bármely Levenhuk Skyline Travel sorozatú teleszkóp vagy egyes Meade típusú teleszkópok megvásárlása esetén INGYEN megkaphatja a „Világűr. A nem üres üresség” című oktatókönyvünket! A kezdő felfedezők sok hasznos és érdekes tényt, történetet megismerhetnek a világűrről, a Holdról, a bolygókról vagy a Naprendszerről.

Levenhuk Sherman PLUS&PRO kétszemes távcsövekre vonatkozó akció

Bármilyen Levenhuk Sherman PLUS és Levenhuk Sherman PRO sorozatú kétszemes távcső vásárlása esetén INGYEN adunk egy Levenhuk Star Sky Z20 esernyőt. Ez a kiváló minőségű, selyemből készült esernyő megvédi Önt az esővel szemben, és felvidítja a borús napokon!

Speciális ajánlat Levenhuk SkyMatic teleszkópokhoz

Bármely Levenhuk SkyMatic teleszkóp megvásárlása esetén teljesen INGYEN adunk egy Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet. Ez a kompakt optikai eszköz számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, emellett könnyedén elfér zsebében vagy táskájában.

Levenhuk Nelson kétszemes és egyszemes távcsövekre vonatkozó akció

Ha Levenhuk Nelson egy- vagy kétszemes távcsövet vásárol, INGYEN adunk egy Levenhuk FS10 úszó távcső- és fényképezőgép-pántot! Ez a nagyszerű kiegészítő megakadályozza, hogy távcsöve vagy fényképezőgépe a víz alá süllyedjen.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!