Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A

Elérhetőek a Bresser új, fantasztikus action kamerái

08.08.2019

Örömmel mutatjuk be a Bresser új action kameráit. A Bresser új action kamerái aktív életet élők számára készültek, így a legújabb technológiák használata, valamint a kompakt kialakítás mellett könnyű, vízálló házzal rendelkeznek és széles megfigyelési szöget tesznek lehetővé. A Bresser fedélzeti kamerái pótolhatatlanok, ha útvonalak, balesetek és ütközések tisztán látható rögzítéséről van szó. Ráadásul automatikusan váltanak nappaliról éjszakai módra, és 180 mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkeznek a megszakítás nélküli felvételek készítése érdekében.

Bármely Bresser action kamera hasznos eszközként szolgál autós kirándulások, túrázások vagy extrém sportok alkalmával. Igazán jó érzés ezekkel a kompakt eszközökkel képeket vagy videókat rögzíteni. A HD képminőség biztosan Önt is lenyűgözi majd! Bizonyos modellek 140°, 170°, 360°, vagy akár 720° megfigyelési szöggel rendelkeznek! Engedje szabadon kreativitását! Egyes modellek a Youtube csatornán vagy a Facebook oldalon történő közvetlen, élő videómegosztást is lehetővé teszik. Íme egy újabb hasznos tartozék: a vízálló tokban található, Bresser action kamerákhoz használható LED-zseblámpa. Éjszakai felvételek, búvárkodás vagy rossz fényviszonyokkal rendelkező helyiségek esetén nélkülözhetetlen.

Válassza ki a megfelelő Bresser action kamerát online áruházunkban.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!