Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 48 990 Ft Áfával
Új termék
Levenhuk MED 40B binokuláris mikroszkóp 416 990 Ft Áfával

Tekintse meg új, különleges ajánlatainkat a Zoom'n'Joy online áruházában

11.03.2019

Kedves Látogatónk!

Nem tudunk tovább várni, ezért örömmel tájékoztatjuk Önt ügyfeleinknek szóló, új ajánlatunkról. Használja ki a lehetőséget, és szerezze meg a „Láthatatlan világ” című fantasztikus ismeretterjesztő könyvet, amellyel segítséget nyújt Önnek abban, hogy megismerhesse a mikrovilágot.

Vásároljon Levenhuk Rainbow 50L vagy Rainbow 50L PLUS típusú mikroszkópot, és legyen az Öné egy INGYENES példány a „Láthatatlan világ” című ismeretterjesztő könyvből. Ez a színpompás könyv tökéletes azoknak a gyermekeknek és kamaszoknak, akik most ismerkednek a mikroszkóp használatával és többet szeretnének megtudni a mikroorganizmusok tanulmányozásáról és a mikroszkópiáról.

A Levenhuk Rainbow 50L és Rainbow 50L PLUS mikroszkópok alkalmasak az amatőr szintű, mikroszkóppal végzett kutatásokra. A mikroszkópokat kiváló minőségű, több rétegben bevonatolt optikai elemekkel szereltük fel, ergonómikus kivitelezésűek és számtalan tartozékkal egészíthetők ki. A mikrovilág kezdő felfedezői sikeresen használhatják a mikroszkópokat apró átlátszó, vagy éppenséggel nem átlátszó minták tanulmányozására. Az erős, tartós optikai eszközök hű társává válnak „nyomozásai” során, vagy ha a hobbijáról van szó.

További különleges ajánlatok ezen az oldalon találhatók.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!

>