Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A

Tekintse meg új, különleges ajánlatainkat a Zoom'n'Joy online áruházában

11.03.2019

Kedves Látogatónk!

Nem tudunk tovább várni, ezért örömmel tájékoztatjuk Önt ügyfeleinknek szóló, új ajánlatunkról. Használja ki a lehetőséget, és szerezze meg a „Láthatatlan világ” című fantasztikus ismeretterjesztő könyvet, amellyel segítséget nyújt Önnek abban, hogy megismerhesse a mikrovilágot.

Vásároljon Levenhuk Rainbow 50L vagy Rainbow 50L PLUS típusú mikroszkópot, és legyen az Öné egy INGYENES példány a „Láthatatlan világ” című ismeretterjesztő könyvből. Ez a színpompás könyv tökéletes azoknak a gyermekeknek és kamaszoknak, akik most ismerkednek a mikroszkóp használatával és többet szeretnének megtudni a mikroorganizmusok tanulmányozásáról és a mikroszkópiáról.

A Levenhuk Rainbow 50L és Rainbow 50L PLUS mikroszkópok alkalmasak az amatőr szintű, mikroszkóppal végzett kutatásokra. A mikroszkópokat kiváló minőségű, több rétegben bevonatolt optikai elemekkel szereltük fel, ergonómikus kivitelezésűek és számtalan tartozékkal egészíthetők ki. A mikrovilág kezdő felfedezői sikeresen használhatják a mikroszkópokat apró átlátszó, vagy éppenséggel nem átlátszó minták tanulmányozására. Az erős, tartós optikai eszközök hű társává válnak „nyomozásai” során, vagy ha a hobbijáról van szó.

További különleges ajánlatok ezen az oldalon találhatók.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!