Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával
Új termék
Bresser Fix Focus 7x50 kétszemes távcső 30 990 Ft Áfával

Új, különleges ajánlatokat tettünk közzé Levenhuk termékekre

06.05.2019

Kedves Látogatónk!

Örömmel jelentjük be Önnek új, különleges ajánlatainkat! Ne késlekedjen! Vásároljon és jusson hozzá INGYEN egy hasznos optikai eszközhöz vagy tartozékhoz. Találja meg az összes különleges ajánlatunkat ebben a részben.

Levenhuk Rainbow 2L PLUS és Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkópok speciális ajánlata

Jusson hozzá INGYEN a Levenhuk Press ismeretterjesztő könyvéhez, ami a mikrovilág kezdő felfedezőinek szól. Nagyszerű kiegészítő egy iskolai Levenhuk Rainbow mikroszkópnak. Ezek a termékek inspirálják a gyerekeket arra, hogy elkezdjenek tanulni a mikroszkópokról és megtegyék első felfedezéseiket.

Levenhuk Sherman PLUS&PRO vagy Karma PLUS&PRO kétszemes távcsövekre vonatkozó akció

A különböző nagyítású optikai eszközök és az objektívlencse átmérője különböző típusú megfigyeléseket tesznek lehetővé. Készüljön fel a madárles, a vadászat élményére, a városi tájak, a sportesemények megtekintésére stb. Helyhez kötött megfigyelésekhez vásároljon nagyteljesítményű optikai elemeket, a váratlan megfigyelésekhez pedig vigye magával a Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsövet.

Levenhuk Monaco ED vagy Vegas ED kétszemes távcsövekre vonatkozó akció

A kiváló minőségű Vegas ED, illetve a Monaco ED kétszemes távcsövek vásárlása esetén Öné lehet egy stílusos botesernyő csillagászati mintával. Ezek a prémium minőségű kétszemes távcsövek kiváló minőségű, extra alacsony szórású üveggel rendelkeznek, így éles és részletes képeket képesek készíteni, és lehetővé teszik a megfigyeléseket, hisz mindenféle időjárási körülménynek ellenállnak.

Levenhuk Blaze PLUS&PRO kétszemes figyelőtávcsövekre vonatkozó akció

A Levenhuk Blaze figyelőtávcsövek kiváló optikai elemeikkel és praktikus kialakításukkal izgalmas megfigyeléseket tesznek lehetővé. Mindeközben a kompakt és könnyű Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövek pótolhatatlanok a természeti és városi tájak megfigyeléséhez. Ráadásul nem foglalnak sok helyet – akár egy kézitáskában vagy zsebben is magával viheti őket.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!

>