Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 15:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 21 990 Ft Áfával
Új termék
Bresser ICD WF25x/30,5 mm szemlencse 15 990 Ft Áfával

Bemutatjuk a Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkópot és a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövet

22.05.2019

Örömmel tájékoztatjuk Önöket két új termékünkről – a Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkópról és a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsőről. Mindkét termékünket megvásárolhatja a weboldalunkon és partnereink weboldalán is.

A Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkóp a DTX mikroszkópok sorozatának egy újabb darabja. A klasszikus objektívlencse helyett 0,3 megapixeles digitális kamerával működik. Az interpoláció segítségével akár 8 megapixeles képminőséget is elérhet. A mikroszkóp nagyítási ereje a 20x és a 600x közé esik, ideális kis méretű tárgyak (fémpénzek, elektromos áramkörök, óraszerkezetek) és nem átlátszó minták tanulmányozásához. Ezenkívül videofelvételek és fényképek rögzítésére is alkalmazható. A mikroszkóp kiváló választás, ha szerviz- vagy javítóközpontokat, órajavító műhelyeket és ékszerműhelyeket kell felszerelni.

A Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcső egy amatőr optikai eszköz, amely remek választás, ha a vadvilágot szeretné megfigyelni vagy sporteseményeket szeretne követni. A távcsövön egy előre beszerelt digitális kamera található, amely 50x nagyításra képes. A létrehozott képet az eszköz a beépített képernyőre továbbítja, amelyet fénykép vagy videó formájában lehet elmenteni, vagy külső képernyőre lehet kivetíteni. A készlet tartalmazza a szükséges kábeleket, a fémből készült háromlábú állványt és a távirányítót.

A Levenhuk DTX mikroszkópot ebben a részben, a Levenhuk figyelőtávcsövet pedig ezen az oldalon találja meg.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!