Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00;

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 48 990 Ft Áfával
Új termék
Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcső 77 990 Ft Áfával

Bemutatjuk a Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkópot és a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövet

22.05.2019

Örömmel tájékoztatjuk Önöket két új termékünkről – a Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkópról és a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsőről. Mindkét termékünket megvásárolhatja a weboldalunkon és partnereink weboldalán is.

A Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkóp a DTX mikroszkópok sorozatának egy újabb darabja. A klasszikus objektívlencse helyett 0,3 megapixeles digitális kamerával működik. Az interpoláció segítségével akár 8 megapixeles képminőséget is elérhet. A mikroszkóp nagyítási ereje a 20x és a 600x közé esik, ideális kis méretű tárgyak (fémpénzek, elektromos áramkörök, óraszerkezetek) és nem átlátszó minták tanulmányozásához. Ezenkívül videofelvételek és fényképek rögzítésére is alkalmazható. A mikroszkóp kiváló választás, ha szerviz- vagy javítóközpontokat, órajavító műhelyeket és ékszerműhelyeket kell felszerelni.

A Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcső egy amatőr optikai eszköz, amely remek választás, ha a vadvilágot szeretné megfigyelni vagy sporteseményeket szeretne követni. A távcsövön egy előre beszerelt digitális kamera található, amely 50x nagyításra képes. A létrehozott képet az eszköz a beépített képernyőre továbbítja, amelyet fénykép vagy videó formájában lehet elmenteni, vagy külső képernyőre lehet kivetíteni. A készlet tartalmazza a szükséges kábeleket, a fémből készült háromlábú állványt és a távirányítót.

A Levenhuk DTX mikroszkópot ebben a részben, a Levenhuk figyelőtávcsövet pedig ezen az oldalon találja meg.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!