Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 19:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 48 990 Ft Áfával

Irány az iskola a Levenhuk optikai eszközeivel!

01.08.2019

kedvezmenyes-ajanlatok/promo27/

Kedves Vásárlónk!

A diákoknak még van néhány hetük a nyárból, amit kiélvezhetnek, mielőtt visszatérnek az iskolába. Itt az idő felkészülni az új felfedezésekre, és optikai eszközöket beszerezni az új iskolaévre. Mi új, lenyűgöző ajánlatokkal készültünk Önnek!

Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp akció

A „Láthatatlan világ. Ismeretterjesztő könyv” ingyenesen jár minden Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp megvásárlása esetén. Minden, a mikroszkopikus világ iránt érdeklődő gyermeknek el kellene olvasnia ezt a csodálatos könyvet: sok információt tartalmaz a mikroszkópokról és a mikroorganizmusokról könnyen olvasható módon. A fényes, minőségi, belépő szintű mikroszkóp és az ismeretterjesztő könyv együtt nagyszerű készlet az ifjú felfedezőknek.

Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk Sherman PLUS és Levenhuk Sherman PRO kétszemes távcső akció

Az akcióban két minőségi kétszemes távcsövet kaphat egy helyett. A Levenhuk Atom 8x21 távcsövet ingyen megkapja, ha megvásárolja bármelyik Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk Sherman PLUS és Levenhuk Sherman PRO kétszemes távcsövet. A hosszabb megfigyelésekhez használjon erősebb modellt. A kompakt távcsövek könnyen beleférnek egy iskolai hátizsákba, és jól jönnek egy séta vagy vidéki kirándulás során is.

Levenhuk Blaze PLUS és Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcső akció

Ingyen Levenhuk Atom 10x25 jár minden Levenhuk Blaze PLUS és Levenhuk Blaze PRO termékcsaládba tartozó figyelőtávcső vásárlása esetén. Számos optikai eszköz van, ami jól jön, ha kimozdul a városból, nagyon sok megfigyelni való érdekes dologgal találkozhat. És ezt a kis és kompakt optikai eszközt magával vinni nem megterhelő egy kis sétára vagy túrára.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!