Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 18:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával

Szeretettel meghívjuk Önt Balatonfüredre, ahol december 14-én egy csillagvizsgáló eseményre kerül sor

06.12.2019

Kedves Vásárlónk!

Örömmel hívjuk meg a december 14-én (szombaton) 19:00 órakor, a Balatonnál Balatonfüreden, a Koloska-völgyben (Magyarországon) megrendezésre kerülő eseményünkre, ahol az égboltot fogjuk szemlélni. Az esemény szervezője a Bike-Extreme kerékpárbolt és szerviz. A látogatóknak lehetőségük lesz a Levenhuk SkyMatic teleszkóppal megfigyelni az eget. A Levenhuk SkyMatic GoTo teleszkópok egy előre beprogramozott adatbázissal rendelkeznek, aminek adatai segítségével a teleszkóp automatikusan a kívánt objektumra irányul. Ezek a teleszkópok könnyen használhatóak és mozgathatóak, és nagyszerű minőséget biztosítanak.

A megfigyelések helyéül szolgáló Koloska-völgy az egyik leggyönyörűbb megfigyelőpont és a Balaton-felvidék egyik legkellemesebb völgye. A kilátás lenyűgöző, ahol a lábai előtt hever az egész Balatonfüred, a Tihanyi-félszigeten. Ezen a téli estén nagy esély van rá, hogy lássák az Ikrek meteorzáport. Ráadásul a telihold az éjszaka folyamán is látható lesz, így minden tökéletesen adott lesz egy csodálatos eseményhez és szabadidős tevékenységhez az egész család számára.

Kérjük, ne feledje, hogy felhős idő esetén az esemény elmarad.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!