Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 9989133

h.-p.: 9:00 - 18:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 23 490 Ft Áfával
Új termék
Explore Scientific lila N47 1,25"-os szűrő 5 990 Ft Áfával

Üdvözöljük weboldalunkon az új évben, 2020-ban!

09.01.2020

Boldog Új Évet kívánunk Önnek! Boldogan üdvözöljük weboldalunkon! Reméljük, hogy a következő év nagyszerű időszak lesz a csillagászati és tudományos felfedezések szempontjából.

Egyedi ajánlatokkal, új optikai termékekkel és optikai műszerek megújult modelljeivel fogjuk meglepni az év során. Minden termékkategória meg fog újulni: teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek, figyelőtávcsövek, egyszemes távcsövek, nagyítók és optikai tartozékok. Továbbra is részt veszünk érdekes eseményeken, illetve optikai termékeink a jövőben is megtalálhatóak lesznek tematikus kiállításokon és természetesen különleges ajánlatokat is kínálunk majd.

Köszönjük hűségét! Legyen naprakész legújabb híreinkkel, hogy tájékozódjon a fontos eseményekről. Az optikai berendezéseinket jelölő híres márkáinkkal számos új terméket vezetünk majd be, pl.: Levenhuk, Bresser, Sky-Watcher, Meade és Celestron. Folyamatosan bővítjük Zoom'n'Joy áruházi hálózatunkat, hogy optikai termékeink vásárlása még kényelmesebb és még kedvezőbb lehessen.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!