Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 23 490 Ft Áfával
Új termék
Levenhuk 900T trinokuláris mikroszkóp 179 990 Ft Áfával

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy Ön is részesüljön a Levenhuk optikai eszközökre és tartozékokra szóló, különleges ajánlatainkból!

14.02.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Piacra dobtuk új, különleges ajánlatainkat a Levenhuk optikai eszközökre és tartozékokra vonatkozóan!

A „Láthatatlan világ.” című ismeretterjesztő könyv INGYENESEN jár minden Levenhuk Rainbow 2L PLUS vagy Rainbow 50L PLUS sorozatba tartozó mikroszkóp megvásárlása esetén

Kezdje el felfedezni a mikrovilágot a Levenhuk Rainbow mikroszkópokkal. A különböző nagyítású, erős fényű optikai modellekkel azonnal belekezdhet a megfigyelésekbe. Mindemellett a szemléltető ismeretterjesztő könyv kitűnő ajándék egy fiatal mikroszkóp-kutatónak.

A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv INGYENESEN jár minden Levenhuk Skyline BASE sorozatú teleszkóp megvásárlása esetén

A könnyen használható, belépő szintű Levenhuk Skyline BASE teleszkóp mellé bőséges tartozékkészlet jár. Továbbá kap egy ingyenes, színes ismeretterjesztő könyvet is, amely bevezeti a kezdő csillagászokat a világűr rejtelmeibe.

A kétszemes távcsövekhez és kamerákhoz használható Levenhuk FS10 úszó pántot bármely Levenhuk Nelson kétszemes és egyszemes távcső vásárlása esetén AJÁNDÉKBA adjuk

Vásároljon kitűnő minőségű, vízálló Levenhuk Nelson egy- vagy kétszemes távcsövet, és megkapja mellé a praktikus úszó pántot. Elég széles ahhoz, hogy a nyaka körül viselje, és élénkpiros színének köszönhetően optikai eszköze nem fog elveszni a fűben vagy elsüllyedni a vízben.

INGYEN Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsövet adunk minden Levenhuk Karma PRO, valamint Levenhuk Sherman PRO termékcsaládba tartozó kétszemes távcső vásárlása esetén

Használja ki különleges ajánlatunkat, hogy két darab kétszemes távcsövet vásároljon egy áráért. Használja a nagy teljesítményű Levenhuk Karma PRO vagy Levenhuk Sherman PRO kétszemes távcsöveket a hosszas megfigyelésekhez. Ugyanakkor a kompakt és rendkívül könnyű Atom kétszemes távcsövek pótolhatatlanok lesznek egy vidéki séta vagy a városi építészet megfigyelése során.

Levenhuk LabZZ SK1 túlélőkészlet jár INGYEN a Levenhuk LabZZ B2 és a LabZZ B6 kétszemes távcső vásárlása esetén

A rendkívüli, hat az egyben túlélőkészlet kitűnő kiegészítője a színes, kifejezetten gyermekek számára tervezett Levenhuk LabZZ kétszemes távcsöveknek. A készlettel minden gyermek remekül fog szórakozni, hiszen segítségével felfedezhetik a körülöttük lévő világot.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!