Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 15:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Kiegészítők

Teleszkóp-szemlencse

Mikroszkóp-objektívlencsék

Mikroszkóp-szemlencse

Barlow-lencse

Mikroszkóp-kamerák

Teleszkóp-kamerák

Szűrők

Könyvek, táblák és poszterek

Kísérletező készletek és tárgylemezek

Háromlábú állványok

Optikai elemek tisztítására szolgáló eszközök

Teleszkóp-tokok

Egyéb tartozékok

Tartozék-archívum

Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával
Új termék
Bresser Travel 10x25 kétszemes távcső 8 990 Ft Áfával

Inspiráló megfigyelések Balatonfüreden, Magyarországon

17.03.2020

Kedves Vásárlónk!

A Bike-Extreme Kerékpárbolt és szerviz, valamint a HELL energiaitalok támogatásával csillagmegfigyelő rendezvényt tartottunk március 7-én a Balatonfüreden, a Balatonnál elhelyezkedő Koloska-völgyben (Magyarország).

Nagyon sok ember vett részt a rendezvényen, és mindenkinek lehetősége volt megfigyelni a Holdat egy Levenhuk SkyMatic teleszkóp segítségével. A csodálatos Levenhuk SkyMatic GoTo teleszkópok előre programozott adatbázissal rendelkeznek, amely automatikusan irányítja a teleszkópot a kívánt objektumra. Ezek a teleszkópok könnyen összeszerelhetők, könnyen kezelhetők és mozgathatók, és ráadásul lehetővé teszik égitestek tanulmányozását a Naprendszerünkben és azon túl.

A látogatók – felnőttekkel és gyerekekkel együtt – Budapestről, Győrből, Veszprémből, Balatonfüredről, Siófokról érkeztek, hogy élvezzék a gyönyörű kilátást a Koloska-völgyre, egy nagyszerű pikniket és a csillagos égboltot és jól érezzék magukat. Az éjszaka barátságos és élő lelke minden látogatót inspirált. Izgatottan mutatjuk be a kiváló Levenhuk optikai elemeket, amik segítségével felfedezhetjük a világűrt és összehozhatjuk az embereket.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!