Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 15:00; sz.: 10:00 - 14:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával

Ismerje meg új, különleges ajánlatainkat az online áruházban

03.04.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

A gyermekeknek való Levenhuk LabZZ optikai eszközökre szólóan új akciókat hirdettünk meg. Ezeket a termékeket kifejezetten gyermekeknek és tinédzsereknek tervezzük. Élénk színű, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, használatuk pedig biztonságos és egyszerű.

Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp akció

Különleges ajánlataink listáját a Levenhuk LabZZ MG3 iránytűs nagyítóval indítjuk, amely INGYEN jár bármely Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp megvásárlása esetén. A hordozható, kézi nagyítót bárhova könnyedén magával viheti. Ezzel a két optikai eszközzel a gyermek bármilyen apró objektumot megvizsgálhat különböző nagyítási fokozatokon.

Levenhuk LabZZ MTB3 és Levenhuk LabZZ MT2 készletre szóló akció

INGYEN megkaphatja a Levenhuk LabZZ C1 rovarmegfigyelő dobozát, ha Levenhuk LabZZ MTB3 vagy Levenhuk LabZZ MT2 készletet vásárol. Ez a különleges, nagyítós, mérőráccsal rendelkező rovarmegfigyelő doboz a tudományos készlet tökéletes kiegészítője. A gyermek érdeklődését hamar felkelti majd, hogy rovarokat, kavicsokat és növényeket tanulmányozhat a szép, színes kelléken keresztül.

Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetáriumra szóló akció

Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetárium vásárlása esetén teljesen INGYEN jár mellé egy Levenhuk LabZZ F3 zseblámpa. A kompakt, erős LED-fényű zseblámpa alkalmas a sötétben történő tájékozódáshoz, valamint ahhoz, hogy a gyermek felfedezze a körülötte lévő világot. Ezek a termékek a gyermek számára szórakoztató ajándékcsomagot képeznek.

Élvezze a Levenhuk termékek vásárlását! Tekintse meg további akcióinkat itt.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!