Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 18 990 Ft Áfával
Új termék
Levenhuk 950T DARK trinokuláris mikroszkóp 199 990 Ft Áfával

Szeretnénk bemutatni az új Levenhuk műszeres mikroszkópokat

11.09.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Tekintse meg az újdonságokat a Microscopes (Mikroszkópok) részben. A Levenhuk három sztereoszkópikus modellje már kapható.

A Levenhuk ZOOM 1B egy binokuláris mikroszkóp, a Levenhuk ZOOM 1T pedig egy trinokuláris mikroszkóp. Mindkettő az új Levenhuk ZOOM termékcsaládban található. Zoom objektívvel és nagy munkatávolsággal rendelkeznek. Ezek a mikroszkópok különösen nagy méretű objektumok (például kődarabok, ásványok, ékszerek és biológiai minták) megvizsgálására használhatók. A mikroszkópok lehetővé teszik a nagyítási fok finom módosítását, valamint a megfigyelések áteső és visszatükröződő fényben történő elvégzését. A trinokuláris modell kibővíthető egy digitális kamerával, amelynek a segítségével fényképes és videós kutatás végezhető.

A Levenhuk 4ST mikroszkóp egy új binokuláris modell a jól ismert Levenhuk ST termékcsaládban. Ez az optikai műszer kombinált világítással rendelkezik, 20-szoros és 40-szeres nagyítást kínál, és kiváló választásnak bizonyulhat, ha Ön nem síkbeli mintákkal szeretne dolgozni.

p>

Kérjük, ne feledje, hogy ezek és más Levenhuk mikroszkópok élettartamra szóló gyártói szavatossággal rendelkeznek.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!