Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 45 990 Ft Áfával
Új termék
Bresser National Geographic 50/600 AZ teleszkóp 20 990 Ft Áfával

Új Zoom'n'Joy bolt nyílt Funchalban

07.04.2021

Kedves látogatók és vásárlók!

Néhány nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Izgatottak vagyunk, hogy bemutathassuk új Zoom'n'Joy üztelünket, Funchalba, Madeiran, Portugáliában. A Madeira-szigetek fővárosát Funchalt választottuk az új üzletünk helyszínének, mert az nemcsak a régió fővárosa, de jelentős turista-célpont város szállodákkal, kikötővel és nemzetközi repülőtérrel. A helyszín segít bennünket abban, hogy a helyi raktárunkból az árukat kényelmesen és a lehető leggyorsabban terítsük az országban. Izgalmas látni, ahogy a Zoom'n'Joy üzlethálózat bővül.

A Zoom'n'Joy online áruház, amely a hagyományos, tégla épületekből álló optikai eszközöket és műszereket értékesítő áruházak, boltok hálózatából áll. Áruházainkban, boltjainkban a tetsző termékeket valósan is megtekintheti. Áruházi, bolti értékesítőink mindig készen állnak, hogy szakmai segítségek nyújtsanak a termékekről és a speciális ajánlatokról. Olyan világhírű gyártók kiváló minőségű optikai berendezéseinek bőséges választékát kínáljuk, mint a Levenhuk, a Bresser és a Meade. A Zoom'n'Joy üzletben kedvére válogathat a turistáknak szánt kétszemes távcsövek, az iskolai és laboratóriumi mikroszkópok, a csillagászati megfigyelésekhez alkalmas teleszkópok és sok egyéb más között.

Elérhetőség:

Zoom'n'Joy üzlet Funchal

Rua das Pretas 90

Nyitvatartási idő: H - P: 10:00–17:00

Tel.: +351 924 485850


Zoom'n'Joy üzlet Funchal

Zoom'n'Joy üzlet Funchal


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!