Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp 28 990 Ft Áfával

Új Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök

13.09.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Ne hagyja ki a megújult termékskálát! Először a kínálatban Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök! Az új termékcsalád három modellt tartalmaz: egyszemes távcső, kétszemes távcső és Wi-Fi-s kétszemes távcső.

A Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök megszüntetik a vakító fényt. Nem csak teljes sötétségben, hanem szürkületben és nappal is használhatók megfigyelésekhez. Ugyanúgy használhatók nappali megfigyelésekhez, mint a normál kétszemes távcsövek. Nappal színes, éjszaka viszont fekete-fehér képet állítanak elő, és utóbbi esetben a látótávolság 300 méter. A kép tisztaságának és kontrasztjának a javítása érdekében ajánlott a beépített infravörös világítást használni. Állítható a fényerőssége, és a segítségével az eszköz képes alkalmazkodni a megfigyelési körülményekhez.

Az összes Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszköz rendelkezik beépített rögzítővel, ami képes fényképeket és videókat rögzíteni és azokat elmenteni egy memóriakártyára. Az eszköz cseppálló vázán található egy 1/4"-es menet. A digitális éjjellátó eszközök AA elemekkel működtethetők, amelyek akár 10 óra folyamatos működést biztosítanak.

A Levenhuk Halo 13x Wi-Fi digitális éjjellátó kétszemes távcsövek egy további funkcióval is rendelkeznek. Ez pedig a Wi-Fi, aminek a segítségével az eszköz okostelefonnal vagy táblagéppel is vezérelhető. Az Apple App Store és a Google Play áruházban elérhető egy ingyenes mobilalkalmazás. Ennek az alkalmazásnak a segítségével beállíthatja a háttérvilágítás fényerősségét, fényképeket és videókat rögzíthet, valamint kényelmesen rendezheti az elmentett fájljait.

Levenhuk Halo 13x digitális éjjellátó egyszemes távcső
Levenhuk Halo 13x digitális éjjellátó kétszemes távcső
Levenhuk Halo 13x Wi-Fi digitális éjjellátó kétszemes távcső

Kérjük, ne feledje, hogy a Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközökre élettartamra szóló gyártói szavatosságot adunk.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!