Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 260 7979

h.-p.: 9:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartás itt

Gyorskiszállítás Magyarországon

Budapest, Szegedi út 54A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp 29 990 Ft Áfával
Új termék
Discovery Sky Trip ST50 teleszkóp és könyv 43 990 Ft Áfával

ÚJ Discovery termék: csúcsmodell a Discovery Sky Trip teleszkópsorozatból

14.01.2022

Kedves vásárlók és látogatók!

Örömmel mutatjuk be új teleszkópunkat a Discovery termékcsaládban. Tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki a világűr felfedezéséről álmodik. Ez a legnagyobb teljesítményű csúcsmodell az új Discovery Sky Trip sorozatból. A lelkes csillagászok a színes dobozt felbontva mindent megtalálhatnak, amire csak szükségük van a világűr meghódításához: egy teleszkópot, az összes szükséges tartozékot, valamint egy színes ismeretterjesztő könyvet.

A könyvmelléklettel kínált Discovery Sky Trip ST80 teleszkóp egy refraktor, amelynek kompakt optikai tubusa egy könnyen használható alt-azimut tartószerkezethez van rögzítve. A bővített készletben az eltérő fókusztávolságú két szemlencse, az optikai keresőtávcső, a Barlow-lencse, valamint a földi megfigyelésekhez való diagonális prizma mellett egy okostelefonon történő filmezésre szolgáló adapter is található. A hordtáska megóvja a teleszkópot a tárolás és a szállítás során, míg a beépített iránytű segít a földi tájékozódásban, ha szeretne kimenni a természetbe megfigyelni az égboltot. Nagyszerű választás csillagászati célú utazásokhoz!

A készletben megtalálható a "Világűr. A nem üres üresség" című színes ismeretterjesztő könyv is. Értékes információkat tartalmaz a teleszkóp felépítéséről, valamint a csillagászati objektumok típusairól és a megfigyelésükre szolgáló módszerekről.

Discovery Sky Trip ST80 teleszkóp és könyv Discovery Sky Trip ST80 teleszkóp és könyv Világűr. A nem üres üresség. Ismeretterjesztő könyv

A Discovery teleszkópok teljes választéka elérhető itt.


Iratkozzon fel most e-mail formátumú hírleveleinkre

Get information on new goods and discounts. Our site offers special events every week. Sign up for news and learn about them first!