Zoom’n’Joy

Telefonos rendelések   +36 1 619 1518

01–05.07: zárva; 06.07-től (h.–p.): 09:00–18:00

Gyorskiszállítás Magyarországon

Új cím: Budapest, Bartók Béla út 86A
Legnépszerűbb termékek További információk
Levenhuk Strike 80 NG teleszkóp 45 990 Ft Áfával
Új termék
Sky-Watcher BKP 2001HEQ5 SynScan GoTo teleszkóp 604 990 Ft Áfával

zoom-n-joy.hu » Vállalatunk bemutatása

Vállalatunk bemutatása

A vállalatról

Zoom'n'Joy: optikai berendezések áruháza
A Zoom'n'Joy egy internetes áruház, valamint egy optikai eszközök és műszerek eladására szakosodott kiskereskedelmi hálózat egyben. Áruházunkban megtekintheti az Önt érdeklő árucikkeket (megnézheti az aktuálisan elérhető termékeket), valamint olyanoktól kaphat tanácsot, akik szakértői az optikai berendezéseknek. A legjobb márkák kiváló minőségű optikai termékeinek széles választékát kínáljuk: Levenhuk, Discovery, Meade, Bresser, Nikon, Celestron, Sky-Watcher stb. Áruházunkban mindig elérhető több mint 40 különböző teleszkópmodell, 30 féle mikroszkópmodell, valamint 120 távcső, illetve egyéb optikai műszerek, pl.: egyszemlencsés lézeres távolságmérők, figyelőtávcsövek, éjjellátó készülékek és optikai tartozékok.

Áruházak Magyarországon: Áruházak Csehországban: Áruházak Lengyelországban: Áruházak az Európai Unió más országaiban:

Az internetes áruházról

A www.zoom-n-joy.hu optikai műszerek internetes áruháza. Katalógusunk optikai berendezések széles választékát kínálja: mikroszkópokat kezdők és profik számára, teleszkópokat minden ismert optikai rendszerrel ellátva amatőr és profi csillagászok számára, valamint különböző kialakítású távcsöveket. Weboldalunkon éjjellátó készülékek, nagyítók, lézeres távolságmérők, figyelőtávcsövek és egyéb eszközök is megtalálhatóak. A berendezéseket elismert gyártók fejlesztették ki aktív, szabadidős tevékenységekhez, valamint a hatékony munkavégzéshez.

A www.zoom-n-joy.hu olyan kiváló minőségű optikai elemek értékesítésére szakosodott, melyek munkához vagy hobbihoz egyaránt használatosak és a legjobb megoldást kínálják akár ajándékként, akár személyes használatra.

A teleszkópokkal fellibben a csillagos ég fekete fátyla, hiszen rajtuk keresztül bepillanthat a világegyetem szívébe, melynek végtelensége Önt is ámulatba ejti majd. Az amatőr csillagászok értékelni fogják az olyan híres márkák által szabadalmazott teleszkópokat, mint a Bresser, Levenhuk, Meade, Celestron, Sky-Watcher stb.

Az internetes áruházunkban található mikroszkóp használható laboratóriumi kutatások során, illetve oktatási célokra vagy személyes használatra is. Katalógusunk számos modellt kínál: egyszemlencsés, kétszemlencsés, műszeres, oktatáshoz és gyermekek számára készült mikroszkópokat.

A távcsövek és figyelőtávcsövek az utazókat, színházlátogatókat és az apró részleteket szívesen vizsgálókat örvendeztetik meg. A látcsövek használatával sokkal szebben láthatja az Önt körülvevő világot. Tudta, hogy egy fényes éjszakán az Androméda-köd vagy egy nagyobb csillagkép akár átlagos távcsöveken keresztül is megfigyelhető?

A www.zoom-n-joy.hu internetes áruházunkban különböző tartozékokat is vásárolhat teleszkópokhoz és mikroszkópokhoz – mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy optikai berendezése tökéletesen és hosszú ideig működjön, illetve hogy kényelmesen és biztonságosan tárolhassa azt.

Promóciók és kedvezmények

Internetes áruházunk rendszeresen kínál promóciókat, melyek során vásárlóink egy vagy több ajándékhoz is hozzájuthatnak egy adott termék megvásárlásakor. Minden promóció érvényes awww.zoom-n-joy.hu internetes áruházban, valamint a magyarországi Zoom'n'Joy kiskereskedelmi áruházakban. A más régiókban elérhető promóciókról telefonon érdeklődhet.

Az extra kedvezmények nem használhatóak fel az alábbiakra:

  • Az „Akció” kategóriában felsorolt termékek.
  • Az „Akciós ár” jelzéssel ellátott termékek.

Kereskedelmi szabály

Internetes áruházunk a magyar jogszabályokkal teljes összhangban üzemel. A termékeinkre vonatkozó ajánlatok weboldalunk meglátogatásának napján érvényesek. Továbbá a kínált árucikkek listája és a termékek ára előzetes értesítés nélkül bármikor változhat.

Titoktartás

A Zoom'n'Joy áruház a személyes adatokat bizalmasan, a magyar jogszabályokkal teljes összhangban kezeli.

Szellemi tulajdonra vonatkozó nyilatkozat

Minden, a www.zoom-n-joy.hu weboldalon közölt anyag – beleértve, de nem kizárólag a képeket, szövegeket és html-kódokat – a Zoom'n'Joy áruház tulajdonát képezi. A Zoom'n'Joy áruház ügyvezetőjének írásos engedélye nélkül az anyagok nem használhatóak fel szabadon, illetve nem hozhatóak nyilvánosságra. Az idézetek csak a forrásra való hivatkozással együtt használhatóak. Az interneten ezek a hivatkozások a forrás-weboldalra irányító aktív linkek lehetnek.

A Zoom'n'Joy név és Zoom'n'Joy logó bejegyzett védjegyek. Használatuk csak a Zoom'n'Joy áruház ügyvezetőjének írásos engedélyével lehetséges.

A www.zoom-n-joy.hu weboldalon elérhető egyéb védjegyek, márkanevek és logók a saját tulajdonosuk birtokát képezik.

Cégadatok

Zoom'n'Joy Magyarországon

Bartók Béla út 86. 1115 Budapest
h.-p.: 9:00 - 18:00
Tel. +36 1 619 1518
Сégnéy: Levenhuk Kft.
Székhely: 1064 Budapest, Podmaniczky út 57. 2/14
Adószám: 26108854-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-302331

Tekintsék meg széles optikai műszer és tartozék kínálatunkat offline üzletünkben! Segítünk az optikák és a tökéletes termékek kiválasztásában!

Vállalat: Zoom'n'Joy Magyarországon

Bartók Béla út 86 A. 1115 Budapest

Tel. +36 1 619 1518

Zoom'n'Joy boltok